Slöjdvandring & Skördefest

Välkomna till

Slöjdvandring & Skördefest

Vid Ålgårds kvarn och såg

23-24 september, klockan 11-16

I caféet säljs pumpasoppa, smörgåsar och delikata bakverk!

Vi är glada över att gästas av Abolfazl Mohammadi och Abozar Safaie, två killar från Afghanistan som designar och syr väskor. Under våren 2017 vann de Ung företagsamhets regionala tävling för ”Bästa hantverk”. De gick vidare till final i Stockholm där de kom bland de tio bästa i hantverksklassen. I helgen säljer de sina fina väskor hos oss.

Dessutom blir det försäljning av handgjord keramik, Iduns hästar av återbrukade textilier, grönsaker, marmelad och saft från Orust mat och Lilla Krossekärr samt information om och försäljning av ätliga perenner. Orust fröbibliotek kommer att finnas på plats.

Drop-in workshop med Maria Schmidt Larsson, Orust slöjd. Alla besökare bjuds in till ett interaktivt konstskapande på plats där ett blomstrande verk tar form av återbrukade tyger.

Här finner ni programmet till den Slöjdvandring och skördefest som Föreningen Ålgårds arrangemang är en del av, med öppna ateljéer, verkstäder och butiker på Orust, Tjörn, i Kungälv och Stenungsund:
http://tjornslojd.se/onewebmedia/2017_Sk%C3%B6rdefest_o_sl%C3%B6jdvandring.pdf

OBS! Missa inte heller Musikcafé med Arvid Nero i bostadshuset på Ålgård söndag 8 oktober! Mer information hittar ni på Föreningen Ålgårds hemsida och Facebooksida.

Föreningen Ålgård
www.algardskvarn.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *