Hus 12

Ann-CathrinTimmer och trähus, 90 + 30 kvm, åttatumstimmernedrevåningen,övrevåningen i trä med 25 cm träfiberskivorsomisolering i väggar, ekofiber i golv, hyvelspån i mellangolv, hyvelspån + träfiberullblåstovanpå i tak. Tegel och plåttakmaterial, under råspont och masonit.Solpaneler ca åttakvm, ackumulatortank 750 l, vedpannaWamslervattenmantlad, Conturabraskamin. Dubblettentoalett, vattenspolande. Brädgolvtopp och not  i gran, såpatnedervången, vanligtträgolv i furuuppe, såpat. Verandorobehandlatträliksomhelahuset i stort sett utomvindbrädor och knutar.

2 tankar kring ”Hus 12

 1. Ann-Catrin

  Har inte kollat förrän nu. Det är inte så speciellt annat än att huset sjunker ihop en del, så runt dörrar och fönster behövs sjunkmån. Ditt hus har nog sjunkit ganska klart innan du plockade ner det, men mitt har sjunkit 6-7 cm.
  Sena hälsn från Ann-Catrin

 2. Anna Ljungqvist

  Hej!

  Vilket fint hus! Jättekul att bläddra runt bland husen på Utsiktens hemsida. Jag har precis fått bygglov för att återuppföra ett nedplockat hus med timmerstomme, mellan Ljungskile och Stenungsund, och undrar vem ni hade som ”Kvalitetsansvarig” för ert bygge. Jag är tveksam inför att anlita en ”konventionell” kvalitetsansvarig, och söker på detta viset information om alternativ.

  Tacksam för svar,

  Mvh, Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *